Zavirite u luksuznu vilu u blizini Trebinja i Dubrovinika!

  • Objavljeno u Blog
  • 30. Apr 2018.

Na jedinstvenoj lokaciji na samo 6 km od srca dubrovačkog starog grada i 20 km od Trebinja, pruža se jedinstven pogled na Jadransko more. Na tom mjestu je porodica Božić, koja ima više od 20 godina rada u turizmu, sagradila 17 modernih i luksuzno opremljenih vila.

Sedmodnevni boravak u jednoj od vila košta, domaćem stanovništvu često nezamislivih 4.000 konvertibilnih maraka ali gosti Jovice Božića nisu lokalci. Na Ivanicu dolaze Šveđani, Englezi, Nijemci i mnogi drugi.

“Za tu cijenu vršimo besplatan transfer gostiju sa aerodroma do naših vila, dočekujemo goste sa punim friziderom, sve naše vile i apartmani imaju bazene koji se griju tako da nama sezona pocinje već  krajem ovog mjeseca. Zahvaljujući svemu tome uspjevamo da izdamo vilu za 6/8 gostiju i za 4.000 maraka  nedeljno u vrhu sezone, a apartmane sa zajednickim kupatilom za 4/5 osoba i za 1.600  km nedjeljno. Kao sto vidite cijene su visoke, ali još uvijek su niže nego u Dubrovniku”,  kaže Božić koji je vlasnik engleske agencije “Bozholidays”.

On napominje da se zbog dobre usluge gosti uvijek vraćaju. Ipak, poslednje dvije sezone ima dosta primjedbi na prelaz na kome čekanje traje dugo.

“Iako su svi naši kapaciteti u toku sezone popunjeni. zbog dugih čekanja na granici Ivanica gubi goste. Evropljani su navikli na slobodu kretanja a ne na čekanje”, dodaje Božić.

Zbog toga je izgradnja prelaza sa obje strane granice obradovala sve Ivaničane koji se bave prodavanjem i izdavanjem nekretnina. Smatraju da će prohodnost granica povećati broj gostiju, ali i cijenu nekretnina u ovom mjestu.

Findesto je posjetio jednu od vila u vlasništvu porodice Božić. Pogledajte kako izgleda Villa Goja.

Findesto