Oaza mira sa divnim pogledom na cijelo Trebinje

  • Objavljeno u Blog
  • 20. Aug 2019.

Hotel Bellevue je izmješten na svega dva kilometra od centra Trebinja, na putu prema Beogradu. Dovoljno je daleko od gradske vreve i predstavlja savršeno mjesto za odmor a iz restorana sa krova hotela možete uživati u nevjerovatnom panoramskom pogledu na cijelo Trebinje i Hercegovačku Gračanicu. 

Hotel Bellevue je građen po najvišim evropskim standardima, a svojim izgledom se uklapa u kompletan ambijent gradnje u ovom hercegovačkom gradu. Opremljen je sa novim panorama liftom za 13 osoba a u toku je i izgradnja ekskluzivnog restorana na krovu hotela sa koga se prostire prelijepi pogled na Trebinje. U sklopu hotela nalazi se staklena konfernecijska sala sa projektorom, a hotel posjeduje i sopstvenu zatvorenu garažu za automobile.
 
 
Raspolaže sa 30 komfornih soba sa jednim, dva i tri kreveta kao i 3 apartmana, koji su opremljeni kupatilima, kablovskom TV, klimom, internetom i mini-barom.
 
 
U prizemlju hotela svečani salon koji ima 400 mjesta, prilagođen raznim namjenama – od organizacija svečanosti (svadbena slavlja, obilježavanje godišnjica, maturske večeri i dr.) do naučnih skupova i prezentacija.
Hotel Bellevue možete pronaći i na Booking-u i saznati više detalja i recenzije gostiju.