Kako da izgradite svoje online prisustvo?

  • Objavljeno u Blog
  • 29. Sep 2019.

 

Prva stvar kod kreiranja online strategije je izrada veb-sajta. Da biste ovo uradili, ne morate da potrošite ogromne količine novca i vremena, jer postoje firme koje su specijalizovane za izradu sajtova pa im se možete obratiti.

Kada vaš sajt bude online sledeće stvar koju bi trebalo da uradite je dodavanje bloga na sajt. Pisanjem kvalitetnih tekstova o nekretninama, predstavite sebe kao eksperta za oblast, čime ćete značajno poboljšati odnos sa klijentima.

Danas je prisustvo na društvenim mrežama krucijalna stavka jedne online marketing strategije. Društvene mreže vam nude bezbroj načina da angažujete svoju publiku i povežete se sa potencjijalnim klijentima. Plus sve ovo utiče na SEO (search engine optimization), što bi značilo da prisustvom na društvenim mrežama, poboljšavate svoju poziciju na Google-u i ostalim pretraživačima.

Iskoristite moć e-mail marketinga. Mnogo marketing eksperti i dalje tvrde da je e-mail najdirektniji i najefektivniji način da se povežete sa svojim potencijalnim klijentima, da njegujete svoje postojeće klijente i zadržite njihovo povjerenje. Korišćenjem nekog alata za e-mail marketing zaista možete postići sjajne rezultate uz mala ulaganja vremena i novca.

Stefan Petričević